Omplim l’hort d’enciams

fent la ruta a l’hort amb els nens

Aquest dilluns passat 8 de maig l’hort comunitari de Badia del Vallès va tenir una visita molt engrescadora i animada. Van venir els nens del casal dels infants i de la creu roja. Primer de tot els hi vam ensenyar l’hort explicant que és el que teníem plantat i com ho havíem plantat. Mentrestant anaven descobrint la fauna de l’hort: cargols, formigues, cucs, dermàpters (coneguts popularment com cortapichas o tisoretes), avelles…

Al acabar la ruta, teníem preparat un espai, que els voluntaris de l’hort ja havien preparat prèviament. Allà els nens van aprendre a plantar enciams. Es van organitzar per parelles i cada parella va anar plantant enciams i després els va regar perquè arrelessin bé. Es van plantar uns 50 enciams! En dos mesos de cures i regs tindrem uns enciams llestos per menjar.

Els nens plantant els enciams per parelles

Regant els enciams recent plantats

Però no tot va acabar aquí, mentre fèiem la visita, vam detectar un petit problema en l’hort, concretament en l’espiral d’aromàtiques: fan falta cartells per identificar les plantes aromàtiques i medicinals. Vam estar pensant totes plegades com solucionar-ho i com idear els cartells. Van sorgir algunes idees, i se’ls hi va encarregar a als nens que preparessin els cartells i ens els portarien per la propera visita i així solucionar el problema.

Esperem la propera visita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s